مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری:

021-44872230

021-44820428

021-44722230

021-44872231

02144850335

وکیل ارث

وکیل ارث | وکیل تقسیم اموال

وکیل دعاوی ارث | وکیل ارث در تهران | بهترین وکیل ارث

در موسسه حقوقی حامیان عدالت برای مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی حضوری در مورد ارث و میراث می توانید با شماره های 021-44872230 - 021-44820428- 021-44722230 - 021-44872231 تماس بگیرید تا با بهترین وکیل تهران در زمینه ارث و میراث در ارتباط باشید. با مطالعه مطالب در این صفحه می توانید بیشتر با مفاهیم ارث و میراث آشنا شوید. 

وکیل ارث 

ارث به چه معناست؟ 

ارث در معنای حقوقی به معنی انتقال قهری مال یا اموال فرد متوفی بین ورثه می باشد. در واقع ارث می تواند دو وجه مادی و معنوی داشته باشد. هرچند که امروزه بیشتر جنبه مادی آن تداعی می شود. در جنبه های معنوی ارث می توان به حقوق غیرمالی مانند حق انتقال و... اشاره کرد. با وجود اینکه در بسیاری از موارد، متوفی قبل از مرگ ارث و میراث خود را بین ورثه تقسیم می کند اما در بعضی موارد نیز ورثه متوفی، بر سر تقسیم ارث و میراث دچار درگیری و اختلاف می شوند که در این مواقع می توانند از وکیل ارث و میراث کمک بگیرند. 

وکیل ارث کیست؟

وکیل ارث شخصی است که با آگاهی و اطلاع کامل به قوانین امور حبسی و طبقات مختلف ارث، شرایط محرومیت از ارث، ارث فرزند خوانده، ارث همسر از شوهر، تقسیم ارث مادر و.... و تمام مراحل تقسیم ارث و محاسبه ان و مواردی مربوط به دعاوی ترکه آشنایی دارد و به آن تسلط کامل دارد.

 اگر ارث توسط ورثه دریافت شود باید در ابتدا وارثین تایید شوند و سهم انان در ادامه مشخص شود. وکیل ارث می تواند تمام خدماتی که مربوط به انحصار وراثت، تقسیم ارث ترکه، کارهای مربوط به ارث و میراث را بررسی و انجام دهند. گاهی ممکن است پیش بیاید که وراث از لحاظ عاطفی توانایی انجام کارهای ذکر شده را ندارند و وکیل ارث می تواند به آنان کمک کند و کارهای حقوقی مربوط به ارث را برای آنان انجام می دهد.

وکیل ارث و میراث در تهران:

وکیل ارث در تهران به شما کمک می کند که با کمترین زحمت و کمترین هزینه بتوانید حق و حقوق خود را دریافت کنید. ارث و میراث یکی از مهم ترین مواردی است که بعد از فوت به یادگار خواهد ماند و همچنین می توان گفت که ارث جنبه معنوی نیز دارد. وکیل ارث می تواند به شما کمک کند که این یادگاری را بدون دردسر دریافت کنید. 

وکیل ارث و میراث | وکیل ارث در تهران | وکیل ارث تهران

وکیل ارث و میراث

شروط لازم برای ارث:

از شروط ارث و میراث می توان به فوت کردن کسی که می خواهد دارایی یا مال خود را به خانواده و نزدیکان خود به عنوان ارث ببخشد، حضور و زنده بودن کسانی که می خواهند مالی را به ارث ببرند و همچنین وجود مالی برای ارث اشاره کرد. 

در یک نگاه کلی منظور از بیان کردن شرایط ارث به این منظور است که ببینیم آیا ارث شامل این افراد می شود یا خیر. چنانچه یکی از موانع ارث وجود داشته باشد خص از ارث محروم خواهد شد. 

موارد موانع تقسیم ارث

هرچند ارث از نظر قانونی بین ورثه تقسیم می شود اما موانعی نیز برای آن وجود دارد. در شرایط زیر فرد از ارث محروم می شود:

چنانچه فرد شخص موروث را به قتل برساند از ارث محروم است.

اگر مذهب شخصی که قرار است به او ارث تعلق بگیرد (ورثه) و موروث با هم دیگر متفاوت باشد. اموال به آن شخص تعلق نمی گیرد و بیت المال است، که به آن اصطلاحا کفر گفته می شود.

لعان شامل لعنت اولاد و والد یا زن و شوهر. مورد اول که به آن نفی والد گفته می شود می توان رابطه توارث یک سویه برقرار کرد ولی مورد دوم  امکان رجوع به آن وجود ندارد چون باعث هتک حرمت می شود.

وکیل ارث و میراث | بهترین وکیل ارث و میراث | وکیل دعاوی ارث
تقسیم ارث

وکیل ارث در تهران

تقسیم ارث بدون انحصار وراثت:

ممکن است بعضی اوقات پیش بیاید که همکاری وراث برای تقسیم ارث عملی نخواهد بود، مانند:

  • عدم تمایل وراث برای تقسیم ارث
  • عدم تحویل مدارک وراث
  • اقامت برخی از وراث در خارج از کشود و عدم دسترسی به آنها

تمام این موارد بسیار رایج خستند و برای تمام این موارد نیز راهکارهایی وجود دارد. وکیل ارث و وکیل تقسیم اموال در موسسه حقوقی حامیان عدالت با استعلام از اداره ثبت احوال، تمام مشکلات شما را برطرف خواهد کرد.

وکیل ارث در تهران | وکیل دعاوی اربث | بهترین وکیل در تهران

 وکیل ارث

 شماره تماس بهترین وکیل انحصار وراثت در تهران

09122171024_02144872230

02144872231 

آیا جمله تو را از ارث محروم میکنم حقیقت دارد؟

ممکن است شما نیز این جمله را بارها و بارها شنیده باشید که فرد خطاب به یکی از فرزندانش می گوید تو را از ارث محروم می کنم اما بهتر است بدانید که این جمله هیچ حقیقت قانونی ندارد و از نظر وکیل ارث نیز خنده دار است. در حقیقت کسی نمی تواند در نحوه ارث بری ورثه تغییر کاربری ایجاد کند زیرا حکم قانون گذار بر آن است که کسی نمی تواند بر خلاف حکم امره قانونی عمل کند.

البته ممکن است در یک سری شرایط به واسطه اتفاقاتی فرد وارث، ارث نبرد و این کار با اینکه وی از ارث محروم شود فرق دارد.

زمانی که زن تنها وارث است تکلیف ارث چه می شود؟

در بحث ارث اگر از تقسیم ارث چیزی اضافه بماند میان بقیه وراث تقسیم می شود به جز زوج و زوجه و در فرض دیگر اگر زوج و نه زوجه تنها وارث باشد هم سهم خود را از ارث زن می برد و هم باقی مانده را خواهد و هم باقی مانده را خواهد برد.

اما اگر همین موضوع برعکس شود یعنی زوجه یا زن تنها وارث باشد فقط سهم معین خود یعنی یک چهارم را خواهد برد و بقیه ارث به کسی نخواهد رسید و پس از تشریفاتی به خزانه دولت واریز می شود راه حل فرار از این موضوع این است که مرد قبل از فوت اموال خود را به نفع زن خود وصیت کند یا قبل از مرگ اموال خود را به نام زن بزند.

آیا لیست اموال متوفی در انحصار وراثت مشخص می‌شود؟

مطلب بسیار مهم این است که تقسیم اموال با گرفتن انحصار وراثت بسیار متفاوت است. در این جا به صورت مختصر مطالب مرتبط دیگر با این موضوع د رابطه با انحصار وراثت و مراحل قانونی بعد از فوت و مراحل گام به گام انحصار وراثت توضیح داده شده است.

جواب مختصر این است که شورای حل اختلاف در برگه انحصار وراثت تنها مشخص می کند که وراث قانونی متوفی چه کسانی هستند و میزان سهم آن ها چقدر است و ابداً اشاره ای به اموال باقی مانده (ماترک) نمی کند.

بهترین وکیل ارث در تهران | وکیل ارث و میراث | بهترین وکیل ارث و میراث

وکیل ارث و میراث

وکیل ارث و میراث

وکیل ارث | موسسه حقوقی حامیان عدالت



پرسش و پاسخ های متداول:

  • آیا کسی می تواند ورثه خود را از ارث محروم کند؟

خیر امکان محرومیت از ارث در ایران وجود ندارد. قواعد مربوط به ارث لازم الجرا هستند و کسی نمی تواند برای آینده تصمیم بگیرد. اما درواقع راه ها و ترفندهای زیادی برای جلوگیری از ارث بردن ورثه بعد از فوت متوفی وجود دارد مانند انتقال مال در زمان حیات.

  • آیا می توان اموال را در زمان حیات فرد تقسیم کرد؟

هر شخصی در زمان حیات خود می تواند هر اندازه از اموال خود را به هر کسی که بخواهد و با هر عنوانی که می خواهد اعم از صلح یا بخشش منتقل کند و بعد از این هیچ کس نمی تواند به این کار اعتراضی داشته باشد. این اقتضای اصل مالکیت و تسلط بر اموال می باشد.

  • سهم ارث دختر و پسر چقدر است؟

فرزندان متوفی (دختر و پسر) بعد از محاسبه سهم ارث همسر و پدر و مادر متوفی، تمام اموال را به نسبت پسر دو برابر دختر به ارث می برند.

  • سهم ارث زن از خانه و ملک چگونه است؟

زوجه از اموال غیر منقول مانند زمین و خانه ارث نمی برد فقط از قیمت آن اموال می تواند ارث ببرد. اما در اموال منقول مانند ماشین  ارث می برد.

  • برای دریافت گواهی انحصار وراثت چه باید کرد؟

برای حصر وراثت یا تقسیم ارث متوفی با مشخص شدن تعداد ورثه، میزان سهم الارث مشخص می شود، به این امر گواهی انحصار وراثت می گویند . گواهی انحصار وراثت با مراجعه به شورای حل اختلاف شهر محل سکونت فرد متوفی می توان دریافت کرد.

درخواست گواهی انحصار وراثت توسط ورثه یا حتی طلبکار متوفی هم ممکن است. طلبکار در اینجا ذی نفع محسوب می شود مانند ورثه زیرا مال وی هم داخل در ترکه قرار دارد.

  •  هزینه انحصار وراثت چقدر است؟

هزینه مربوط به اعاده دادرسی انحصار وراثت به پیوست ها و مدارکی که ضمیمه دادخواست میگردد همچنین مواردی مانند وکیل، هزینه های مربوط به مواردی همچون چاپ آگهی در روزنامه و تعداد ورثه بستگی دارد. انحصار وراثت یک دعوای غیرمالی به حساب می آید و تقریبا مبلغی مابین 140 تا 200 هزارتومان خواهد بود.

  • در چه صورتی امکان مطالبه مهریه از سهم الارث همسر وجود دارد؟

مهریه را از سهم الارث شوهر را به چند صورت می توان دریافت کرد.  پدر یا شخصی که در قید حیات نیست و زوج از وی ارث می برد زوجه می تواند مهریه خد را از سهم الارث شوهرش مطالبه کند. همچنین زن می تواند اموالی که شوهر به ارث می برد را با مراجعه به دادگاه توقیف کرده و تا زمانی که مهریه پرداخته نشود اموال ارثی آزاد نمی شود.

هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود، آن ها شامل مقالاتی هستند.

تماس فوری 02144850335